Procurement

Expired: 29.12.2022
TERMS OF REFERENCE FOR CONSULTANT TO DEVELOP RECOMMENDATIONS FOR INCLUSION OF PrEP FOR FINANCING BY HEALTH INSURANCE FUNDS IN BIH
Association Partnerships in Health is searching for a consultant to develop recommendations for inclusion of PrEP in financing by HIFs in BiH
Expired: 22.03.2023
Usluge organizacije putovanja - turističke agencije
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja programskih aktivnosti, planira održavanje sastanka delegacije Istočne Evrope i centralne Azije (EECA) u sklopu Globalnog fonda u Istanbulu, Turska, u periodu 27. – 29.04.2023. godine, kao i putovanje za članove delegacije na sastanak Upravnog odbora Globalnog fonda koji će se održati u Hanoju, Vijetnam u periodu 07. – 13.05.2023. godine.
Expired: 25.04.2022
Consultant for roll-out of PrEP in Bosnia and Herzegovina
Association Partnerships in Health is searching for a consultant to assist in roll-out of PrEP in BiH
Expired: 12.12.2022
Consultant to develop Plans for implementation of the Paris Declaration in Bijeljina, Mostar, Sarajevo
Partnerships in Health is looking for a consultant to develop Plans for implementation of the Paris Declaration
Expired: 07.01.2021
Expression of Interest
Call for Expression of Interest for development of Conflict of Interest policy and documents. Deadline: 7 Jan 2021.
Expired: 16.09.2020
POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA PRODAJU ROBE ŠIROKE POTROŠNJE U MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA PUTEM KUPONA/VAUČERA
Udruženje „Partnerstvo za zdravlje“ u sklopu redovnih programskih aktivnosti pruža podršku socijalno ugroženim osobama na području Bosne i Hercegovine, pa vas u skladu sa navedenim pozivamo da dostavite svoje ponude za isporuku kupona/vaučera za prodaju robe široke potrošnje u maloprodajnim objektima u Bosni i Hercegovini.
Expired: 26.06.2020
Nabavka usluga štampanja publikacije
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom usluga štampanja publikacije "Savjetovanje i testiranje na HIV - Protokol", na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku.
Expired: 27.03.2020
Nabavka zaštitnih rukavica i sredstava za dezinfekciju ruku i dezinfekciju površina
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom zaštitnih rukavica i sredstava za dezinfekciju ruku i dezinfekciju površina.
Expired: 24.02.2020
Štampanje promotivne afiše
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom usluga štampanja promotivne afiše.
Expired: 22.02.2019
Nabavka brzih testova za HIV i pratećeg materijala za testiranje
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom brzih testova za HIV i prateceg materijala, radi obavljanja testiranja u vanbolničkim uslovima (mobilni timovi).


Back
Go to top
Am I at Risk?
Thinking about should you test yourself on HIV or where to do that? Run this simple anonymous on-line questionare and find out whether or not you should test yourself…
Click to begin online test

Health
mapping

Makedonija, Bosna i Hercegovina, Kosovo* i Albanija nalaze se na listi država u kojima se ne preporučuje razboljeti jer je prema navodima International SOS-a u njima loša medicinska skrb, postoji mogućnost zaraze i infekcije, a nezadovoljavajuća je i zdravstvena infrastruktura.
Read more